[ overboard / sfw / alt / cytube] [ leftypol / b / WRK / hobby / tech / edu / ga / ent / 777 / posad / i / a / R9K / dead ] [ meta ]

/tech/ - Technology

"Technology reveals the active relation of man to nature"
Name
Email
Subject
Comment
Captcha
Tor Only

Flag
File
Embed
Password (For file deletion.)

Matrix   IRC Chat   Mumble   Telegram   Discord


File: 1610083843578.png ( 1.02 MB , 680x900 , Eml7e1iW8AEnsrc.png )

 No.6384

Okay so I was trying to fix my PC but I'll skip past the details, eventually found out it was a case issue, but in the process of trying to diagnose issues I ended up removing 3/4 of my ram sticks. 1 was locked in place by cpu cooler so didn't get that far. Anyway, I got my PC running once again but only if I don't have those other three ram sticks in. I can't figure out how to get it back how it was. If I try to put the three sticks back in the PC just turns on and then turns off. I don't remember what order they were in before but they are all from the same set so it shouldn't matter right? I tried inspecting them for damage from removing/installing them but the sticks all look fine, and I can't see any obvious damage to the ram ports. Is there a special way to get 4 channel ram working that I've messed up by booting the PC with only one stick in it?

Sorry I know you guys deal with more complicated stuff than this usually but I don't really know who else to ask. Thanks!
>>

 No.6386

>>6384
Never mind, I got it eventually, just needed to try insert a few more times.

Unique IPs: 1

[Return][Catalog][Top][Home][Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ overboard / sfw / alt / cytube] [ leftypol / b / WRK / hobby / tech / edu / ga / ent / 777 / posad / i / a / R9K / dead ] [ meta ]
ReturnCatalogTopBottomHome